Central Park

Central Park

woensdag 13 februari 2013

Shopping Century 21 New York

Als je naar New York gaat dan wil je dit Outlet Warenhuis zeker niet missen. Century 21 zit op twee plekken op Manhattan. De grootste zit aan 22 Cortlandt Street (aan Ground Zero) en op 1972 Broadway zit een nieuwere kleinere. Beiden zijn goed bereikbaar met de Metro/lopend. In deze warenhuizen kan je terecht voor een heleboel merken bv 7 For All Mankind, DKNY, Guess, Michael Kors.



Een tip die ik graag had gekregen toen wij in 2010 hierheen gingen is ga in de ochtend en vooral niet aan het einde van de middag. Aan het einde van de middag lijkt het wel een oorlogsgebied en ligt niks meer op de juiste plek. Dat is heel jammer want je zoekt je een ongeluk en iets leuks vinden wordt erg lastig.



In 2011 hebben wij het anders aangepakt en zijn we op tijd gegaan. Ze gaan om 7.45 uur open maar als je tussen 9.00 en 10.00 uur binnen bent vind je zeker nog leuke spullen. Dan ligt alles nog op de juiste plek en de deals zijn echt de moeite waard. Er zit wel wat b-keuze bij maar ook een heleboel spullen waar helemaal niks aan mankeert.


Als je op vakantie gaat naar New York maar ook naar andere steden in de Verenigde Staten kijk altijd even online of je coupons kunt vinden. De meeste kan je gewoon in NL (of in een ander land) printen. Kijk ook eens op de website http://www.c21stores.com/ dan krijg je een beetje een indruk wat voor spullen er te koop zijn. In de winkel is wel veel meer te krijgen dan online dus gewoon even gaan kijken. Veel plezier.

2 opmerkingen:

  1. Leuk!!!! We gaan in mei naar New York!!! Nog meer tips?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben bezig al mijn tips aan het ordenen en zal deze wekelijks hierop plaatsen. Niet alles is van New York maar wel veel;).

      Verwijderen